Handdukar håller länge

Handdukar med tryck är inte bara en perfekt gåva till kunder och anställda då de syns ofta och är roliga att kombinera med sina egen badkläder. De håller även mycket länge och kan både användas i badrummet efter duschen eller som strandunderlägg på steniga klippstränder och sandstränder. Dagens tryckmetoder och färger har rykte om sig att hålla sin kvalitet mycket länge och på så vis behöver du inte oroa dig för att dina kunder kommer slänga dina handdukar efter säsongens slut.

Handdukarnas goda kvalitet

handdukarmedtryck set b 0003 Layer 2 - Handdukar håller länge

En handduk med tryck är en kul sak att ha i garderoben. De påminner om olika företag och ger en liten färgklick i vardagen. Om du själv sticker in huvudet i garderoben och tittar dig omkring bland handdukar och badlakan, så kommer du förmodligen bli en smula förvånad. Du kommer nämligen med säkerhet att hitta en hög med handdukar från olika företag som har det ena eller det andra trycket att stoltsera med. Och om du tittar lite närmare kommer du förmodligen att se hur fina de fortfarande är även om du har tvättat dem ett antal gånger. Kanske dessa undanskuffade handdukar kommer att påminna dig om företag och gamla affärskontakter som du har lust att återuppta igen en gång för alla.

Tänk dig själv att dina handdukar kommer att ligga i garderoben eller resa jorden runt med dina kunder och arbetskamrater i många år framöver. Då kan du säkerligen förstå att en tryckt handduk faktiskt är en mycket bra present som kommer att ge glädje under flera år.

handdukarmedtryck set b 0004 Layer 1 - Handdukar håller länge

Reklamhanddukar

Du kanske inte kommer på idén att trycka upp din logga och investera i en snygg reklamhandduk, det första du gör men om du tänker efter är detta ett ypperligt tillfälle att dela ut något användbart och skänka lite glädje till din kundkrets så att de inte står där på stranden, handfallna för att de saknar en handduk. Och till råga på allt är det en mycket lämplig reklampelare.