Tryck upp ett helt set

Det roliga med handdukar är att de kan användas till många olika ändamål och kommer i flera storlekar. Därför gör du klokt i att inhandla ett set av handdukar i olika storlekar som du med fördel kan trycka upp eller brodera tack vare olika tjänster idag. Numera är tryckmetoderna mycket kvalitetsfulla och även broderier går att designa helt utifrån kundens önskemål. Så varför inte investera i ett snyggt handduksset som kan delas ut till kunder, bekanta, kollegor och affärskontakter?

Det flexibla med ett set

Det som är så positivt med ett handduksset är att det kan användas vid alla möjliga olika tillfällen, både i och utanför hemmet. Man kan ta med sig dem till gymmet för att ha antingen som svetthandduk när man tränat på maskiner eller som badlakan efter duschen. Ett set gör att ägaren kan ta med sig flera handdukar och använda på olika ställen, vilket gör det lättare att sprida ert budskap som företag. Setet kan även användas i hemmet som kökshanddukar, badhanddukar och gästhanddukar och syns varje gång ni får besök hemma.

handdukarmedtryck set a 0006 Layer 2 - Tryck upp ett helt set

Det flexibla med ett handduksset är att det även kan tas med på semestern. Packa ned dem och ta med ut till sommarstugan, till vänner och bekanta, till utlandet och hotellet för att komplettera med deras handdukar och inte minst ut till stranden.

Låt oss säga att du har ett set med tre eller fyra handdukar. Alla dessa kan användas vid ett flertal tillfällen som gör att ditt varumärke både syns och förknippas med kvalitet och funktion. När man väljer att tillverka olika giveaways eller reklamprylar är det mycket viktigt att de likställs med god kvalitet, annars kan du få äta upp det senare. Även reklamprodukter måste hålla måttet i dagens värld, eftersom de snabbt förknippas med din företagsimage. Och du vill inte utge dig för att vara sjaskig, kortsiktig eller snål. Satsa alltså på fin kvalitet och hållbarhet ända från scratch.