Satsa på handdukar på boxningsklubben

Om du driver en boxningsklubb så vet du säkert hur viktig handduken är. Det är därav uttrycket ”att kasta in handduken” kommer i och med att sekonden har för vana att slänga in en handduk i ringen för att visa sin uppgivenhet. Detta är en rolig tradition och visar också vilken stor betydelse handduken faktiskt besitter. En handduk är inte bara till för att torka svetten ur pannan eller för att avlägsna fukt efter dusch, disk eller träning. Det är även en symbol, om den har en egen speciell logga som även fungerar som reklamskylt. I och med att du endast använder handdukar som har din boxningsklubbs logga eller emblem broderat eller tryckt, så visar du upp din personliga prägel under såväl match som träning. Så varför inte införskaffa handdukar till just din boxningsklubb och dela ut till boxare, tränare och assistenter så att de får en bättre känsla för din verksamhet. Om handduken också använder sig av samma emblem som går hand i hand med boxningsutstyrseln, så får ni alla en enhetlig känsla och en stil som passar in.

handdukarmedtryck set a 0002 Layer 6 - Satsa på handdukar på boxningsklubben

Ett snyggt klubbemblem håller er samman

Ett klubbemblem på handduken skapar inte bara ett snyggt yttre, den håller ihop er som klubb och skänker en undermedveten stolthet. Detta är mycket viktigt när dina boxare tränar och kämpar inför en stundande match. att känna tillhörighet, stolthet och gemenskap gör att motivationen stiger och styrkan är på topp. Emblemet kan antingen broderas eller tryckas dit diskret eller klart och tydligt över hela handduken. När dina boxare tar paus mellan ronderna är det också ett perfekt sätt att synas genom att ge vederbörande en handduk med emblemet på så att publik och eventuella tv-tittare kan se vilken klubb det handlar om. Välj en skön bomullskvalitet på din handduk och ett elegant, stilfullt emblem som trycks eller broderas dit och vips så har du skapat det ultimata varumärket och den perfekta reklamskylten.