Valet av handduk

Som du förstår kan en handduk användas till det mesta och kan också köpas i både små och stora storlekar. Den typ av handduk du väljer som gåva eller reklampryl ska passa för dina kunders behov och dina anställdas önskemål. Du kan också välja mellan att trycka upp på ett helt set eller flera olika storlekar som både kan fungera som en enkel badrumshandduk eller ett badlakan med stor text som blir en stor reklampelare.

Från den lilla handduken…

handdukarmedtryck set a 0007 Layer 1 - Valet av handduk

Kanske vill du dela ut en mindre variant med en diskret liten brodyr med ditt varumärke på. Denna lilla handduk lämpar sig bra både som gästhandduk eller kökshandduk och passar in lite varstans i din lägenhet eller hus. En mindre handduk kan vara en lika perfekt present till en nyinflyttad student som nyss fått ett eget boende som den kan vara för barnfamiljen som behöver ombyte. Genom att göra en liten diskret logga i brodyr eller tryck på en skön bomullshandduk, så kan vemsomhelst använda den och fortfarande tycka att den gör sig snygg i hemmet.

…till det stora badlakanet

handdukarmedtryck set a 0000 Layer 8 - Valet av handduk

Om du vill slå på stort och göra en skojig grej av det hela, kan ett enormt badlakan vara på sin plats. En badhandduk kan vara den ultimata gåvan lagom till semestern när sol och bad börjar att ta fart och ju större den är och ju tydligare logga den har, desto mer kommer ert företag att uppmärksammas på stranden. Säkerligen har ditt företag flera event och fester där det passar sig bra att dela ut dessa små gåvor och vi kan lova dig att det kommer att lätta upp stämningen markant. En snygg handduk som gåva bryter isen mycket fort och ger folk något att prata om, vilket kan göra underverk med blyga människor på grillfesten eller företagseventet. Alla blir glada av en gåva så se till att göra den så fin som möjligt.