Tryckytan på en handduk kan göras hur stor som helst

Det finns många fördelar med att trycka upp sin företagslogga på en handduk. Tryckytan kan nämligen göras hur stor som helst och uppta hela handduken om så önskas. Detta är mycket bra då din design kan anpassas hur väl som helst på den yta du tycker känns lämplig. Du behöver inte bara sätta din logga på handduken utan även tillsätta lite extra färg i form av motiv, glada färgskalor eller göra något ovanligt med resten av ytan. Det är bara din fantasi som sätter gränser!

När du bestämmer tryck

handdukarmedtryck set b 0001 Layer 4 - Tryckytan på en handduk kan göras hur stor som helst

När du bestämmer dig för att trycka upp handdukar eller badhanddukar som reklamprylar eller giveaways, så gäller det att fundera över hur du vill att ditt företag ska synas bäst. Vill du kanske ha din logga i mitten med andra motiv eller bilder runt omkring? Vill du enbart sätta dit din designade logga och vad vill du göra med den del av handduken som inte är tryckt?

Detta är bara några frågor att ställa sig och kanske du även vill variera ditt tryck till olika handduksstorlekar eller typer. Förmodligen vill du att din handduk ska synas så tydligt som möjligt och då är det bra att vara tydlig och klar med ditt budskap och använda så mycket utrymme på handduken som det bara går. Många sveper även handduken om sig på stränderna eller har den som sarong när man promenerar runt vid strandkanten, så då kan det passa bättre med ett stort tryck med vackra färger som gör att man upptäcker den även på längre håll.

handdukarmedtryck set b 0000 Layer 5 - Tryckytan på en handduk kan göras hur stor som helst

Låt din handduk visa vägen

Var inte rädd för att synas! Våga designa ett stort och häftigt tryck som tar plats över hela handduken och som visar vad ert företag står för. Är handduken dessutom av fin kvalitet och trycket är snyggt gjort med klara och vackra färger, så har du redan vunnit markant.