Handdukar med tryck – den perfekta gåvan

När vintern är som mest påtaglig och mörkret ligger som en svart dimma så kan det kännas skönt att planera för semestern. Och faktum är att det blir vår och sommar fortare än vad man kan ana. Då gäller det för företagare att tänka lite extra och ligga steget före när man ska planera att trycka upp nya giveaways eller tillverka små gåvor till kunder och anställda inför sommarmånaderna. Vänta inte in i det sista utan organisera din planering en smula och tänk efter vad dina kunder och kollegor kan uppskatta allra mest utan att det för den sakens skull behöver kosta dig en förmögenhet.

Säg det med en handduk

handdukarmedtryck set b 0002 Layer 3 - Handdukar med tryck - den perfekta gåvan

En mycket enkel produkt som värdesätts av de flesta, speciellt när semestertiderna närmar sig, är en handduk eller badlakan. De flesta köper nya badkläder och snygga strandplagg men det är vanligt att man glömmer bort handdukarna. Istället kan man infinna sig på stranden med en halvtrasig och sliten badhandduk som har förlorat alla sina färger och sett bättre dagar och vad kan komma bättre till hands då än en mjuk och skön handduk med ett fräsigt tryck på?

Att trycka upp sin företagslogga och kombinera det med en snygg bild eller ett läckert tryck på underbar bomull, gör att dina kunder och kollegor inte bara blir strandens kung och drottning utan handduken blir även en reklampelare som till och med kan synas internationellt.

Idag reser folk utomlands som aldrig förr och att sätta sitt namn på en badhandduk som kan hamna på stränder i Spanien, I USA eller i Asien gör att du kan sprida ditt budskap betydligt längre än du anat. När vintern börjar gå mot sitt slut och färger och humör börjar bli gladare, kan du trycka upp den perfekta presenten och distribuera på mässor eller event för att liva upp stämningen lite.