handdukarmedtryck om oss - Välkommen

Är du företagsägare som inser vikten med tillfälliga gåvor till kunder som ett sätt att sprida ert varumärke eller som marknadsföringsåtgärd? Då har du kommit rätt. På den här hemsidan behandlar vi ämnet från grunden och lägger fokus på handdukar som reklamprodukt.

En handduk är en mycket enkel sak som används av i stort sett alla människor. Dock är det ett väsentligt ting som brukas till vardags och kan tas med precis överallt. Därför är en handduk oerhört praktisk att ta med sig både till gymmet, till kontoret, på semestern eller i bilen. Man vet aldrig när en handduk kan komma till användning men förmodligen är det oftare än man tror.

Hos oss kan du klicka dig vidare för att få lite inspiration om hur och var dina kunder och affärsbekanta kan komma att få användning för en handduk med tryck och det positiva är att trycket är ditt eget företags. På samma gång som dina kunder får en rolig och användbar pryl att ta med i väskan så får du chansen att sprida ditt budskap med just den prylen. Med ett snyggt tryck som placeras på rätt sätt, kommer din handduk inte bara att bli en färgklick i tillvaron och lysa upp stranden lite extra. Den kommer även att dra blickarna till sig och få nyfikenheten i betraktaren att vakna till liv. Och det är precis det du är ute efter!

Glöm de tråkiga gråa handdukarna som bara ligger och samlar damm i folks byrålådor. Skänk lite färg och intensitet genom att trycka upp personliga handdukar med säreget tryck och anpassa dem till ditt företag så att din image uppmärksammas hela vägen. Lägg till en skön och behaglig textil som känns fantastiskt mot huden och du har skapat den idealiska reklampelaren som dessutom ger det där lilla extra i vardagen. Läs vidare för ytterligare vägledning!