Handdukar kan användas till det mesta

Då en handduk kan användas till så många olika områden, är detta naturligtvis en förträfflig present som kommer att glädja dina kunder. I stort sett alla använder handdukar dagligen och under semestern byts de även lite oftare. Handdukar och badlakan används inte bara för att torka sig efter dusch och bad. De används även som strandunderlägg när man befinner sig på stranden och när man vill skydda sig mot sol och svepa den om sig. Förutom i badrummet och på stranden används https://sv.wikipedia.org/wiki/Handduk i köket, som städhjälp och för att torka händerna efter disk, toalettbesök eller när man har bakat.

Den kulturella betydelsen för handduken

handdukarmedtryck set a 0003 Layer 5 - Handdukar kan användas till det mesta

Det är inte bara som en hygienartikel som handduken används. Dessa föremål har även en kulturell betydelse och man använder gärna uttrycket ”att kasta in handduken” när man vill medge att något är över. Till och med inom boxningen så kastas en handduk in i ringen av sekonden som är boxarens assistent när matchen är slut som ett tecken på att man ger upp. Därav kommer också frasen ”att kasta in handduken” som alltså betyder att man ger upp.

Handduken har till och med en egen dag som inträffar den 25 maj. Denna dag har skapats till minne av författaren Douglas Adams och innebär att man har en handduk med sig eller om sig vart man än går. I hans bok ”Liftarens guide till galaxen” beskrivs vikten av handduken och menar på att det är bland det viktigaste en människa kan ha med sig. Så vad kan då passa bättre än en tryckt handduk med din företagslogga på sig för att fira denna dag?

handdukarmedtryck set a 0004 Layer 4 - Handdukar kan användas till det mesta

Alla storlekar som finns på handdukar

När det gäller handdukar kan man i stort sett hitta vilka storlekar som helst men är det riktigt stora exemplar så beskriver man dem som badlakan istället. Du kan trycka upp på vilken storlek du vill för att tillfredsställa alla typer av människor och deras vardagliga behov.