Handdukar används dagligen

När man köper produkter med tryck, ofta kallat profilprodukter, så vill man naturligtvis att produkten ska användas ofta. Desto mer den används, desto mer exponeringar. Inte bara för era mottagare, utan även för deras omgivning.

Oavsett om man tränar, spelar i en sport eller mest är en soffpotatis så använder man sig av handdukar. Vi har stora badhanddukar i duschen och normalstora handdukar nära varje handfat i hemmet. Just därför är handdukar en mycket bra gåva, och den kan bli ännu bättre om ni ger bort ett färdigt kit med stora & små handdukar.

handdukarmedtryck set a 0005 Layer 3 - Handdukar används dagligen

Eftersom det är vanligt med en udda kombination av färger och utseende på våra handdukar kan er gåva vara just det som era mottagare behöver för att byta ut alla sina handdukar. Några kanske kommer från en gammal arbetsplats, andra är slitna och två har blekta färger.

Detta är en vanlig syn i många hem, och i många fall har man redan funderat på att byta ut dom. Genom att ge bort ett färdigt (och högkvalitativt) kit med handdukar kan ni alltså enkelt få era mottagare att praktiskt taget pryda sina hem med er logotyp eller varumärke. Oavsett om ni är ett företag, förening eller offentlig verksamhet så måste det låta lockande?

Så se till att investera i kit med 3-4 handdukar i varierande storlek, då får ni oftast mycket bättre reaktioner än om ni bara ger bort en handduk.